Een gelukkig en strijdbaar 2015!

sap_wensen1We wensen bij deze al onze lezers en medewerkers/sters aangename eindejaarsfeesten en een gelukkig en strijdbaar 2015. Een jaar waarin we de besparingsplannen afblokken, de regeringen Michel-De Wever en Bourgeois naar de vuilnisbak van de geschiedenis verwijzen, solidariteit opnieuw hoog op de agenda zetten.

Een jaar ook waarin we van onze vakbonden opnieuw democratische en strijdbare organisaties maken, die opkomen voor de belangen van de ganse werkende klasse, met of zonder job, met of zonder papieren, mannen en vrouwen. Een jaar waarin de vorming van een politiek alternatief van, voor en door de werkende bevolking terug stappen voorwaarts maakt. Een jaar waarin internationale solidariteit met de strijd van onderuit wereldwijd terug serieus genomen wordt, of nu met de mensen in Koerdistan, Palestina, Syrië of Griekenland is.

We willen jullie alvast vragen een paar belangrijke en boeiende activiteiten die in 2015 plaatsvinden in jullie agenda te noteren: de jaarlijkse Antikapitalistische Lenteschool van de SAP-LCR, op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015 in Nieuwpoort. De nationale betoging van Hart boven Hard, op zondag 29 maart in Brussel. Het Internationaal Jongerenkamp van de 4e Internationale, ditmaal georganiseerd door de Jonge Antikapitalisten en de SAP-LCR, eind juli in Kasterlee.

Bij deze willen we ook iedereen bedanken die afgelopen jaar deze website mee vorm en inhoud gaf: de webmasters, de vele mensen die regelmatig of occassioneel artikels schreven, de bevriende websites en blogs die ons steeds bereidwillig artikels lieten overnemen, de fotografen, de mensen die vertaalwerk en redactiewerk op zich namen, enz.. We hopen ook in de toekomst verder op jullie medewerking beroep te kunnen doen. Ook zin om mee te werken in 2015? Geef een seintje!

Print Friendly, PDF & Email
Share This