Steun het internationale LGBTQI – seminarie

lgtb14

Van 6 tot 10 augustus wordt in Amsterdam een internationaal seminarie gehouden voor activisten uit de internationale LGBTIQ- beweging. LGBTQI staat voor Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender-Queer-Intersex. Dit is de zesde keer dat een dergelijk seminarie in het IIRE (International Institute for Research and Education) in Amsterdam wordt georganiseerd. De SAP roept haar leden en sympathisanten en de lezers van onze website op deze conferentie financieel te steunen en het daarmee voor deelnemers van buiten Europa mogelijk te maken deel te nemen.

De doelstelling van het seminarie is om ervaringen in de strijd voor de belangen van de LGBTQI – gemeenschap te delen, te discussiëren over gezamenlijke strategieën van de beweging voor LGBTQI – bevrijding en de relatie met andere bewegingen.

Dit jaar staan er vier thema’s centraal:

– Lesbiennes in het kapitalisme van de 21e eeuw.
– De strijd van trans/intersex mensen.
– LGBTIQ mensen in de recente opstandige bewegingen.
– Imperialisme en homohaat, homo-nationalisme en homohaat.

Er worden voor dit seminarie alvast deelnemers verwacht uit Brazilië, Mexico, Libanon, Indonesië, Palestina, Denemarken, Frankrijk, Portugal en Nederland. Om deelname van activisten van buiten Europa mogelijk te maken is financiële steun nodig. De reiskosten zijn hoog en we willen voorkomen dat mensen worden uitgesloten omdat ze niet genoeg geld hebben.

Daarom willen we iedereen oproepen het seminar te steunen. Elk bedrag, groot of klein, is welkom.

Giften zijn welkom op:

SOWS

IBAN: NL55INGB0001039161, Amsterdam

Met vermelding van “LGBT seminarie”.

Print Friendly, PDF & Email
Share This