Twee geëngageerde Mechelaars op lijst PVDA+

Bodo-en-BrunoEx-cafébaas en ‘bekende Mechelaar’ Bodo Vande Voorde en vakbondsman Bruno De Wit uit Muizen maken samen in een persbericht bekend dat zij op de lijst van PVDA+ staan voor de komende verkiezingen op 25 mei.
Bodo Vande Voorde staat als onafhankelijke verruimingskandidaat op de 22e plaats voor de Kamer van volksvertegenwoordigers en Bruno De Wit als SAP-verruimingskandidaat op de 31e plaats voor het Vlaams Parlement in onze provincie.

“Ik heb Bodo altijd gekend als een geëngageerd mens met het linkse hart op de juiste plaats. Onze gezamelijke anti-fascistische overtuiging is daar niet vreemd aan. Ik was dus erg blij Bodo  tegen te komen op de verkiezingsmanifestatie ‘Fiesta Social’ van de PVDA+ in de Antwerpse Singel vorig weekend. Alle PVDA-kandidaten en SAP-kandidaten op PVDA+ van de provincie Antwerpen gaven daar present”, aldus Bruno De Wit.

Bodo Vande Voorde vertelt: “Het is prettig –en noodzakelijk- iemand als Bruno en andere kameraden terug te ontmoeten. Dit keer in eenzelfde electorale formule. Samen kunnen we een vuist maken tegen verrechtsing en de sociale afbraak die er de voedingsbodem van is.”

Voor meer informatie:
Bruno De Wit
Toekomststraat 54, 2812 Muizen
0495/823603

Print Friendly, PDF & Email