Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meeting en concert t.v.v. het Internationaal Jongerenkamp

30 april, 2015 @ 19:00

Fiesta IJKDit jaar vindt het 32e Internationaal Jongerenkamp (IJK) van de Vierde Internationale in België plaats. Het IJK wordt georganiseerd door de Socialistische Arbeiderspartij (SAP) en de Jonge Antikapitalisten (JAK), en vindt plaats van 26 juli tot 1 augustus, in Kasterlee.

Een 500-tal jonge antikapitalisten uit Europa en daarbuiten komt samen voor een week van debatten, ontmoetingen, ontspanning en solidariteit. In tent, hangmat of onder de blote hemel, te midden van de eekhoorns in een groene omgeving. De aanbevelingen zijn unaniem: niet te missen!!!

Als opwarming en om een beter idee te krijgen van wat het kamp is, nodigen we jullie uit voor een rood-groen-lilla feestavond op donderdag 30 april vanaf 19u in de Garcia Lorca in Brussel (Voldersstraat 47-49, metro Anneessens).

Op het programma:

– Internationalistische atmosfeer en voorproefje van de discussies op het IJK met onze kameraad Miguel Urbán, militant van Anticapitalistas in de Spaanse Staat, Europees parlementslid voor Podemos

– Concert van Walk On The Moon en DJ’s

– Voorstelling van het kamp met foto’s en video’s van vorige edities

– Internationaal huisgemaakt buffet.

Inkom:

– 5 euro
– 3 euro voor kleine inkomens

– 10 euro of meer als steunprijs
Met de inkomsten van de avond willen we het jongerenkamp toegankelijker te maken voor deelnemers met beperkte middelen. Kan je er niet bijzijn maar wil je toch je steentje bijdragen? Alle financiële steun is welkom op de rekening CAMP2015: BE 33 0689 0161 6946

Meer informatie:info@sap-rood.org   en info@anticapitalisme.be

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
30 april, 2015
Tijd:
19:00

Organisator

SAP, JAK

Locatie

Garcia Lorca
Voldersstraat 47-49
Brussel, 1000
+ Google Maps