Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jong en gerevolteerd? Ga mee naar het Internationaal Jongerenkamp!

3 augustus, 2014 - 9 augustus, 2014

Ieder jaar nemen de Jonge Antikapitalisten (JAK) deel aan het Internationale Jongerenkamp (IJK), een ontmoeting van een week met ongeveer 500 jonge activisten en nieuwsgierigen uit heel Europa en erbuiten. Een week van discussies op verschillende onderwerpen (internationalisme, feminisme, ecologie, LGBTQ, antiracisme, antifascisme, enz.), ontmoetingen met militanten van verschillende achtergronden en feesten.

Het IJK wordt georganiseerd door de verschillende jongerenorganisaties van de IVe Internationale (waarvan de SAP de Belgische afdeling is) en vertrekt van twee basisprincipes: internationale solidariteit en zelfbeheer. Als jongeren stellen we zelf het politieke programma op en nemen we de praktische organisatie van het kamp in handen.

Dit jaar vindt het IJK plaats in het centrum van Frankrijk tussen 3 en 9 augustus. De kostprijs bedraagt ongeveer 250 euro voor camping, eten en vertalingsapparatuur. Elk jaar organiseren we een collectief vertrek vanuit Brussel. Heb je niet de middelen om deel te nemen? Geld mag geen hinderpaal zijn voor een deelname aan het IJK. Indien je niet de volledige som kan betalen, laat het ons dan weten en we zoeken een oplossing.

De JAK organiseren de Belgische deelname aan deze niet te missen activiteit. Indien je wil deelnemen aan deze boeiende ervaring, kan je vanaf nu een mail sturen naar info@capitalisme.be of bellen naar 0479 733 465.

Meer info over de JAK en het IJK vind je op www.anticapitalisme.be.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Begin:
3 augustus, 2014
Einde:
9 augustus, 2014

Organisator

JAK