Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ringland Festival

15 juni, 2014 @ 13:00 - 22:00

Op zondag 15 juni organiseert Ringland het eerste Ringland festival, op het dak van de ring!

Meer dan 30 artiesten treden op bovenop de Craeybeckxtunnel (aan de Middelheimlaan) om de overkapping van de Antwerpse Ring te steunen. 

Tegelijk kan iedereen massaal zijn/haar stem laten horen voor Ringland, een krachtig signaal naar de politici die een nieuw regeerakkoord moeten onderhandelen. Met de opbrengst van het festival zal Ringland ook verder studiewerk financieren, een essentiële stap voor de realisatie van Ringland.

Volgende artiesten komen spelen voor Ringland!

Onder andere Discobaar A Moeder, Gorki, Halve Neuro, Merdan Taplak, Nigel Williams en De Laatste Showband met tal van muzikale gasten, zoals: Pieter Embrechts, Guy Swinnen, Tine Embrechts, Hannelore Bedert, Tijs Delbeke en vele anderen. De Electric Ringland Band staat ook klaar met Antwerpse Kleppers zoals, The Kids, Geert Hautekiet, Stan Lee Cole, en Erik Wouters van De Kreuners, en nog vele anderen. Line up wordt via facebook of ringland.be verder gecommuniceerd.

Vanaf 13u is iedereen welkom, de inkom is gratis. Er zijn drank- en eetstandjes( zo moet je geen eigen eten en drinken meenemen) en voor de kinderen is er Springland, met concerten van de Choco gang, Vroink, springkastelen en een klimmuur!

Je vrienden en de hele familie kunnen zo mee genieten van een dagje op het dak van de ring, een evenement dat we binnen afzienbare tijd hopelijk kunnen herhalen op de overkapping van Wilrijk, Berchem, Borgerhout, Deurne en Ekeren. Op Ringland dus.

 

Facebook événement: https://www.facebook.com/events/1436771559910317/?ref_newsfeed_story_type=regular

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
15 juni, 2014
Tijd:
13:00 - 22:00

Organisator

Ringland