Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solidariteitsetentje voor Palestina

27 september, 2014 @ 17:30 - 22:00

poster      solidariteitsetentje defOp zaterdag 27 september nodigt Palestina Solidariteit u uit voor een kennismaking met de Palestijnse keuken.

Er staan traditioneel Palestijnse makloeba (rijst, kip (halal), bloemkool, aubergines) en hommos (voor vegetariërs) op het menu, alsook een Oosterse ovenschotel.

Kom mee genieten van een heerlijke maaltijd en steun hiermee de werking van Palestina Solidariteit en onze projecten in Palestina.

Iedereen is welkom!

Om 17.30 gaan de deuren open.  Vanaf 18u gaan we aan tafel.  Na de maaltijd kan je genieten van een Palestijnse fototentoonstelling, kan u meedoen aan de veiling van unieke Palestina-gerelateerde kunstobjecten en stellen we de Stop G4S-campagne voor.

De opbrengst van deze solidariteitsmaaltijd gaat deels naar de werking van Palestina Solidariteit, deels naar een Palestijns project.  Het project dat we dit jaar extra willen steunen is de noodhulp voor Gaza via de ‘Palestinian Working Women Society for Development’ (PWWSD).  Leven onder bezetting is moeilijk.  Er is een hoge werkloosheidsgraad en in vele gezinnen zijn de vrouwen de broodwinners geworden, aangezien de mannen gedood zijn of gevangen zitten.  PWWSD heeft een steunfonds opgericht voor gezinnen in nood. Zij vragen noodhulp om in de meest gewone dingen te voorzien, zoals bloem, olie, groenten, melk enz.

 

Waar? Buurtcentrum Sluizeken-Tolhuis-Ham, Godshuishammeken 20, 9000 Gent

Goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de trein vanuit Gent-Dampoort of met tram lijn 4 vanuit station Gent-Sint-Pieters.

 

Reserveren voor 24 september, via info@palestinasolidariteit.be met vermelding van naam, aantal personen/vegetariërs/kinderen

 

Prijs: Kinderen (onder 12 jaar) 9 euro, volwassenen 15 euro

 

Storten op rekeningnummer BE52 0001 5766 4709, BIC: BPOTBEB1.  Op naam van Palestina Solidariteit vzw. Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen.  Met als vermelding ‘solidariteitsmaaltijd en aantal personen’. Je kan ook ter plaatse betalen als je gereserveerd hebt.

 

Dank bij voorbaat!

Palestina Solidariteit in samenwerking met het GAPP, Gents Actieplatform Palestina.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
27 september, 2014
Tijd:
17:30 - 22:00

Organisator

Palestina Solidariteit ism het GAPP

Locatie

Gent
Gent, + Google Maps