Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stop de straffeloosheid! Stop het bloedvergieten!

24 november, 2014 @ 12:00 - 14:00

Vanuit onze positie als studenten, artiesten, muzikanten, ondernemers, huisvrouwen, werknemers, Belgen, Mexicanen, vrouwen en mannen, eisen we van de Mexicaanse overheid respect voor de rechten van de mens, die opgenomen zijn in de grondwet en in internationale overeenkomsten waartoe de Mexicaanse staat zich heeft verbonden.

Via een vreedzaam protest willen wij ons ongenoegen uiten over de manier waarop de Mexicaanse overheid de zaak van de 43 verdwenen studenten uit Ayotzinapa, Guerrero, heeft behandeld. Bovendien willen wij het gebrek aan transparantie, de voortdurende straffeloosheid en de aanhoudende onveiligheid in het land onder de aandacht brengen.

Wij nodigen u uit om op maandag 24 november, tussen 12:00 en 14:00, deel te nemen aan onze actie voor de ambassade van Mexico (F. Roosevelt 94, 1050 Brussel), om op die manier onze onvrede en bezorgdheid over wat in Mexico gebeurt uit te drukken.

Hoewel kennisgeving en informatie in Mexico vaak onderhevig zijn aan manipulatie van machtsgroepen, kunnen we via sociale netwerken onze solidariteit en steun betuigen. We hebben uw hulp nodig!!!

Meer informatie vindt u op … https://www.facebook.com/events/1495636840717696/?fref=ts

Beste vrienden, teken a.u.b. de petitie, indien u niet meteen medewerking kan verlenen. https://secure.avaaz.org/fr/petition/ENRIQUE_PENA_NIETO_Exigimos_justicia_y_esclarecimiento_de_los_hechos_ocurridos_en_Ayotzinapa/?twi

Propa Holandes nuevo horario

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
24 november, 2014
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

ambassade van Mexico
F. Roosevelt 94
Brussel, 1050
+ Google Maps