Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeg mee BASTA! op de Protestparade

19 oktober, 2014 @ 14:00 - 17:00

protestDoor De PVDA roept op om op zondag 19 oktober op een creatieve manier op straat te komen tegen de ontmanteling van onze sociale verworvenheden, met een Protestparade in Brussel. De SAP-LCR ondersteunt deze manifestatie ten volle.

Redenen genoeg om klaar en duidelijk “Basta, ’t is genoeg geweest!” te zeggen. Basta met de cadeau’s aan de rijken en het patronaat! Basta met het verlagen van de lonen en uitkeringen! Basta met kernenergie en fossiele brandstoffen! Basta tegen een politiek die enkel het racisme, sexisme en homofobie sterker maakt! Basta met het ontmantelen van de sociale zekerheid en de openbare diensten!

Het is hoog tijd om de balans terug om te keren in het voordeel van de werkende mensen, met of zonder baan, met of zonder papieren. De verkozenen va PTB-Go! in de Federale, Waalse en Brusselse parlementen kunnen hierin een belangrijke ondersteunende rol spelen.

Voor de SAP-LCR is vooral de massale en gemeenschappelijke mobilisatie op straat, in de bedrijven, de wijken, de universiteiten en scholen doorslaggevend. Maar we moeten ook samen, in eenheid, een antikapitalistisch politiek alternatief opbouwen in België.

Wil je dit mee verdedigen? Stap mee op in de groep van de SAP-LCR op de Protestparade. Afspraak op zondag 19 oktober, om 14u aan het Noordstation in Brussel!

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
19 oktober, 2014
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Noordstation
Brussel, + Google Maps