Boekvoorstellingen Feminisme – een nieuw begin

Femboek cover-webformaat

Feminisme – een nieuw begin is een stevig Nederlandstalig boek over feminisme, geschreven door Evie Embrechts. Het is uitgegeven in zelfbeheer, in samenwerking met het Uitgavenfonds Ernest Mandel en FEL (Feministisch en Links).

Het boek wil komaf maken met een heleboel vooroordelen die nog altijd circuleren over feminisme en een stevige basis aanreiken voor de toekomst van onze beweging. Het is bedoeld voor iedereen die wil bijleren over feminisme, zowel beginners als activisten die hun kennis willen opfrissen of verdiepen.

De bedoeling is een steentje bij te dragen tot het uitbouwen van een stevige feministische beweging. Onderdrukking is de kwaal, feminisme het geneesmiddel.

Komende maanden organiseren het Uitgavenfonds Ernest Mandel en FEL i.s.m. het Masereelfonds en ’t Uilekot een reeks boekvoorstellingen waar de auteur in gesprek gaat met verschillende andere feministische vrouwen. Wij nodigen jullie allen van harte uit op deze boekvoorstellingen.

Data van de boekvoorstellingen:

Mechelen: dinsdag 26 april

20u, Boekhandel De Zondvloed, Onze Lieve Vrouwestraat 70, Mechelen

Gent: dinsdag 3 mei

20u, Geuzenhuis, Kantienberg 9, Gent

Antwerpen: donderdag 19 mei

20u, De Groene Waterman, Wolstraat 7, Antwerpen 

Herzele: donderdag 2 juni

     20u, ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele  

   Sint-Niklaas: zaterdag 11 juni

20u, Masereelhuis, Truweelstraat 85, Sint-Niklaas

Amsterdam: donderdag 16 juni

IIRE, Lombokstraat 40, Amsterdam

Hoe het boek bestellen?

Het boek kan bij het Uitgavenfonds Ernest Mandel besteld worden door storting van 24,70€ (inclusief verzendingskosten) /exemplaar, met vermelding van het aantal gewenste exemplaren en “boek Feminisme”.

Uitgavenfonds Ernest Mandel

BE45 0011 9341 9389

GEBABEBB

Print Friendly, PDF & Email
Share This