De kandidaten van de SAP-LCR op PTB*PVDA-GO! in Brussel

lcr-kanHieronder vindt u een volledig overzicht van alle kandidaten van de SAP-LCR in Brussel. Opgelet: in Brussel koos PTB*PVDA-GO! ervoor enkel voor het Franstalig kiescollege een lijst in te dienen voor het Brussels Parlement.

Kamer

125-hamelHamel PUISSANT. 8e kandidaat bij de effectieven. 48 jaar. Animator-vormingswerker in een vereniging voor permanente educatie en sociaal-professionele inschakeling , antiracistisch activist en vakbondsmilitant van de BBTK in de social profit.

125-nealNeal MICHIELS. 7e kandidaat bij de opvolgers. 24 jaar. Student Geschiedenis, lid van de JAK (Jonge Antikapitalisten), actief in de beweging tegen de GAS-boetes.

 
 
 
Brussels Parlement

125-paulinePauline FORGES. 8e plaats bij de effectieven. 28 jaar. Lerares, vakbondsafgevaardigde de ACOD-Onderwijs.

 

 

125-sergeSerge ALVAREZ FERNANDEZ. 24e kandidaat bij de effectieven. 51 jaar. Postbode, vakbondsafgevaardigde CSC Transcom.

 

 

125-charlotteCharlotte FICHEFET. 43e plaats bij de effectieven. 26 jaar. Studente, militante van de Jeunes anticapitalistes (JAC), actief in de solidariteit met de Afghaanse asielzoekers.

 
 

125-guyGuy VAN SINOY. 56e kandidaat bij de effectieven. 67 jaar. Gepensioneerde, oud-vakbondsafgevaardigde ABVV. Voorzitter van de Formation Léon Lesoil.

 
 

125-estebanEsteban ROZENWAJN. 12e kandidaat bij de opvolgers. 24 jaar. Doctoreert in de Opvoedingswetenschappen. Lid van de JAC (Jeunes anticapitalistes).

 
 

125-micheleMichèle DEHAEN. 66e kandidate bij de effectieven. 64 jaar. Onafhankelijke kandidate GO! Verpleegster. Vakbondsafgevaardigde ACOD-LRB in de ziekenhuizen.

Print Friendly, PDF & Email
Share This