e-shop

Stuur een mailtje naar info@sap-rood.org voor het bestellen van één van de boeken of dvd’s en dan delen we ook meteen mee hoe je best de betaling doet.

Ecosocialism or BarbarismEcosocialism or barbarism – Jane Kelly en Sheila Malone (eds) – 8 euro
“Ecosocialism or barbarism” bevat een hele boel artikels die door de socialisten Jane Kelly en Sheila Malone werden gebundeld. Het gaat voornamelijk om teksten die werden geschreven door de gekende ecologisten en marxisten. Onder andere met bijdragen van Michael Löwy, Joel Kovel, John Bellamy Foster, Daniel Tanuro …


Verander de WereldVerander de wereld, niet het klimaat – Rood  themanummer – 1,25 euro
In mei bracht de SAP een themanummer van 50 pagina’s uit van Rood dat helemaal gewijd was aan de klimaatverandering. Verschillende artikels gaan dieper in op de klimaatkwestie en waarom socialisten en anti-kapitalisten vandaag de strijd moeten aanbinden voor de verdediging van het klimaat. Maar ook huisvesting, technologie, CO2, het 4de IPCC-rapport, Kyoto, waterstof, … komen aan bod. Het nummer wordt afgesloten met een lang interview met klimatoloog Jean-Pascal Van Ypersele.


niet het klimaatSticker: Verander de wereld, niet het klimaat  – 0,20 euro


Alle artikels van de oude site knippen en plakken op de nieuwe site is veel werk. Indien nodig blijft de oude site hier beschikbaar.

Print Friendly, PDF & Email