Helpende handen welkom!

weg-er-mee
De SAP bracht zopas een nieuw massa-pamflet uit, dat we komende dagen en weken op zoveel mogelijk plaatsen willen verspreiden. Alle helpende handen zijn van harte welkom!

Een eerste afspraak is vanzelfsprekend de nationale vakbondsbetoging van 7 oktober. Met de SAP-LCR hebben we een uitdeelpunt en stand op het parcours op de Berlaimontlaan 5 (op enkele minuten van het Centraal Station). Je kunt ons herkennen aan de intussen welbekende spandoeken “Michel buiten!”, en onze vlaggen. We verzamelen vanaf 10u met iedereen die wil helpen.

Loop je mee met je vakbondsgroep, sociale organisatie of Hart boven Hard? Passeer gerust eens, en neem wat materiaal mee. Gewoon eens “in de rapte” kennis komen maken, mag ook natuurlijk.

Je kan het pamflet hier downloaden Wil je exemplaren om te verspreiden in je omgeving? Zend een mailtje naar info@sap-rood.org met vermelding van het aantal gewenste exemplaren en het adres waarop we ze mogen bezorgen.

Zin om actiever mee te werken of lid te worden? Wil je meer informatie over onze ideeën? Neem dan best contact op via info@sap-rood.org of bel naar 0496 20 76 37.

bastamichel

Print Friendly, PDF & Email
Share This