Wordt 1 voor de 10 000!

versap2Aanvaard jij ook de besparingen op onze kap niet langer?

Vind jij ook dat het hoog tijd wordt voor een klaar en duidelijk antikapitalistisch alternatief?

Kom jij ook op voor het recht van vrouwen en holebis en transgenders om zelf over hun leven en lichaam te beschikken, zonder gediscrimineerd of aangevallen te worden?  Wil jij ook dat mensen zonder papieren recht hebben op een menswaardig bestaan hier? Dat elke vorm van racisme, antisemitisme of islamofobie moet tegengegaan worden?

Ben jij er ook voor dat de kerncentrales die elke dag wat gevaarlijker worden zo snel mogelijk moeten gesloten worden? Kom jij ook mee op voor goede en gratis openbare diensten?

Knok jij ook elke dag in je bedrijf en heb je genoeg van de syndicale gezondheidswandelingen van Noord naar Zuid zonder vervolg? Wil je ook echt strijdbare en democratische vakbonden? Voer jij ook actie in je school of universiteit tegen de GAS, voor democratisch onderwijs en tegen de jeugdwerkloosheid?

Ben je solidair met al die mensen die wereldwijd op straat komen tegen autoritaire regimes, van Egypte tot Sarajevo, van Zuid-Afrika tot Rusland? Denk je dat de stem van de SAP, klein maar dapper, nuttig is voor de sociale strijd en het verdedigen van de belangen van de 99% ?

Koken kost geld, dat weten we allemaal… 2014 wordt hopelijk een jaar van sociaal verzet, een jaar ook waarin eindelijk een klare linkse stem zal klinken in de parlementen. De SAP helpt hieraan mee door met eigen kandidaten deel te nemen aan de lijsten van PVDA+ en PTB-GO!

Het wordt dus ook een duur jaar voor ons. Een verkiezingscampagne voeren en aanwezig zijnn in de sociale strijd, het kost heel wat duiten. We zijn een kleine organisatie, zonder grote subsidies, rijke leden of sponsors. 

Wordt 1 voor de 10 000!

We doen dan ook een warme oproep al onze sympathisanten, vrienden en vriendinnen, lezers van deze site: steun ons, ook met centen! We mikken de komende maanden op 10 000€ om onze campagne en activiteiten mee waar te maken. Alle giften zijn welkom, kleine en grote. 

Storten kan op de rekening INCA : 

BBAN: 001-6628401-79

IBAN: BE58 0016 6284 0179
BIC: GEBABEBB

met vermelding van «1 voor de 10 000»

 

Wil je meer doen? 

Je bent hartelijk welkom bij de SAP: Wordt lid, en geef ons mee onontbeerlijke financiele en politieke steun. Of nog beter, wordt actief lid, en geef mee onze werking vorm. 

– Door lid te worden, steun je ons structureel, d.m.v. een permanente bijdrage van minstens 5€ per maand. Leden krijgen de Rood-schriften opgestuurd en worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

– Wil je meer doen? Actief meewerken? Wordt dan actief lid! Geef ons een seintje.

Print Friendly, PDF & Email
Share This