Zondag 11 mei: Meeting van de SAP-LCR op PTB-PVDA-GO! met Olivier Besancenot

meetingIn Wallonië en Brussel neemt de LCR-SAP met haar eigen antikapitalistische, ecosocialistische en feministische campagne deel aan de lijsten van PTB-GO! (Gauche d’Ouverture) en PTB-PVDA-GO! in Brussel. 

Wie zijn die kandidaten? Welke speerpunten schuiven ze naar voor? Op onze verkiezingsmeeting op zondag 11 mei in Brussel kan je uitgebreid met hen kennis maken.

Op deze meeting verwelkomen wij ook Olivier Besancenot, woordvoerder van de NPA (Frankrijk).

Daarnaast nemen het woord: 

Voor de LCR-SAP : Pauline Forges, 8e plaats bij de effectieven op de lijst van PTB-PVDA-GO! voor het Brussels Regionaal Parlement, Neal Michiels, 7e plaats bij de opvolgers op de lijst van PTB-PVDA-Go! voor de Kamer in Brussel, Céline Caudron, 4e plaats bij de effectieven op de lijst van PTB-GO! voor het Europees Parlement en Daniel Tanuro, lijstduwer van de lijst voor de Kamer in Namen.
Voor de PTB-PVDA: Aurelie Decoene, lijsttrekster van de Europese lijst van PTB-Go!

Voor de ondertekenaars van de steunoproep aan de lijsten van PTB-GO!: Irène Pêtre, oud-nationaal vrijgestelde CNE Commerce.

Daarnaast is er uitgebreide mogelijkheid om informeel kennis te maken met heel wat andere kandidaten van de SAP-LCR uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Wanneer? Zondag 11 mei, vanaf 14u30.

Waar? La Tentation, Lakensestraat 28, 1000 Brussel (metro De Brouckère).

Inkom?  Vrije bijdrage.

 

Print Friendly, PDF & Email