Allen in staking op 24 juni! Bekijk hier het pamflet van de SAP.

Manif 24 mei 16 4

Zoals bekend bij onze lezers en lezeressen organiseert het ABVV op vrijdag 24 juni een nationale 24-urenstaking tegen de maatregelen van de regering, en meer bepaald de Wet Peeters. In Wallonië en Brussel krijgt deze staking ook de steun van de CNE en CSC Enseignement, de Franstalige bedienden – en onderwijsbonden van het ACV.

De SAP zal op heel wat plaatsen op de piketten en vakbondsconcentraties een pamflet uitdelen, dat je hier kan downloaden. Aarzel niet om zelf enkele exemplaren uit te printen en aan je collega’s te geven.

We doen vanzelfsprekend een warme oproep aan al onze lezers, leden en sympathisanten deel te nemen aan de nationale staking en de piketten.

Wil je ook een kort of langer verslag of foto’s van jouw piket of lokale concentratie doorzenden? Dat is erg welkom. Vermeld zeker van waar het is, en geef er een klein beetje info bij. Doe dit liefst per mail naar info@sap-rood.org. Heb je niet graag dat je naam erbij wordt gepubliceerd, geen enkel probleem, laat het gewoon weten.

Print Friendly, PDF & Email