De kandidaten van de SAP-LCR op PTB*PVDA-GO! in Brussel

lcr-kan

Hieronder vindt u een volledig overzicht van alle kandidaten van de SAP-LCR in Brussel. Opgelet: in Brussel koos PTB*PVDA-GO! ervoor enkel voor het Franstalig kiescollege een lijst in te dienen voor het Brussels Parlement.

Kamer

125-hamelHamel PUISSANT. 8e kandidaat bij de effectieven. 48 jaar. Animator-vormingswerker in een vereniging voor permanente educatie en sociaal-professionele inschakeling , antiracistisch activist en vakbondsmilitant van de BBTK in de social profit.

125-nealNeal MICHIELS. 7e kandidaat bij de opvolgers. 24 jaar. Student Geschiedenis, lid van de JAK (Jonge Antikapitalisten), actief in de beweging tegen de GAS-boetes.

Brussels Parlement

125-paulinePauline FORGES. 8e plaats bij de effectieven. 28 jaar. Lerares, vakbondsafgevaardigde de ACOD-Onderwijs.

125-sergeSerge ALVAREZ FERNANDEZ. 24e kandidaat bij de effectieven. 51 jaar. Postbode, vakbondsafgevaardigde CSC Transcom.


Matilde DUGAUQUIER. 43e plaats bij de effectieven. 26 jaar. Studente, militante van de Jeunes anticapitalistes (JAC), actief in de solidariteit met de Afghaanse asielzoekers.

125-guyGuy VAN SINOY. 56e kandidaat bij de effectieven. 67 jaar. Gepensioneerde, oud-vakbondsafgevaardigde ABVV. Voorzitter van de Formation Léon Lesoil.

125-estebanEsteban ROZENWAJN. 12e kandidaat bij de opvolgers. 24 jaar. Doctoreert in de Opvoedingswetenschappen. Lid van de JAC (Jeunes anticapitalistes).125-micheleMichèle DEHAEN. 66e kandidate bij de effectieven. 64 jaar. Onafhankelijke kandidate GO! Verpleegster. Vakbondsafgevaardigde ACOD-LRB in de ziekenhuizen.

Print Friendly, PDF & Email