Mee naar het Internationaal Jongerenkamp in Apulië?

Van 23 tot 29 juli 2017 vindt in het zuiden van Italië het 34e Internationaal Jongerenkamp plaats. Elk jaar komen er enkele honderden jongea antikapitalistische revolutionaire militanten en sympathisanten uit verschillende landen van Europa en daarbuiten samen. Het Jongerenkamp wordt georganiseerd door de jongeren van de Vierde Internationale, waarvan de Socialistische Arbeiderspartij en de Jonge Antikapitalisten (JAK) in België deel uitmaken.

Deze week van ontmoetingen biedt de gelegenheid om te discussiëren, uit te wisselen en zich te informeren over sociale en politieke bewegingen met als doel de emancipatie van iedereen en de omverwerping van het kapitalisme op wereldschaal. Economische crisis en bestaansonzekerheid, imperialisme, oorlogen, racisme, feminisme, holebi – rechten, klimaatverandering en de noodzaak van een ecosocialistisch alternatief zijn allen onderwerpen van debat. Uiteraard is er eveneens plaats in het programma voor informele ontmoetingen en feestelijke momenten!

Dit zelf – georganiseerd kamp is een gelegenheid om onze visie op de samenleving in de praktijk om te zetten: deelname van iedereen aan verschillende taken, wederzijds begrip, strijd tegen de discriminaties en autonome organisatie van groepen (vrouwen, holebi’s, personen met een niet-blanke huidskleur) die het slachtoffer zijn van specifieke onderdrukkingen.

Deelname aan het kamp kost 140€ en omvat de kosten van de maaltijden, de gehuurde locatie en het materiaal. Een collectief transport vanuit Brussel zal georganiseerd worden en ongeveer 150€ kosten voor de heen – en terugreis. De prijs mag echter geen obstakel voor deelname vormen en we werken mee aan het vinden van oplossingen voor wie niet het geheel van deze uitgave kan verzekeren.

Voor meer informatie kan je ons contacteren op info@sap-rood.org. Inschrijven kan hier: http://goo.gl/forms/x2VzVehHoaD0wR2o1.

Print Friendly, PDF & Email