Woensdag 14-09: voorstelling Feminisme – een nieuw begin in Brussel

cover Feminisme webformaat

Op woensdag 14 september vindt de voorstelling van Feminisme – een nieuw begin plaats in Brussel. We nodigen iedereen van harte uit op deze boekvoorstelling en het panelgesprek met Rachida Aziz, Saddie Choua en Evie Embrechts, gemodereerd door Rabia Uslu.

Feminisme – een nieuw begin is een stevig Nederlandstalig boek over feminisme, geschreven door Evie Embrechts. Het boek wil komaf maken met een heleboel vooroordelen die nog altijd circuleren over feminisme en een stevige basis aanreiken voor de toekomst van onze beweging. Het is bedoeld voor iedereen die wil bijleren over feminisme, zowel beginners als activisten die hun kennis willen opfrissen of verdiepen.

Datum: woensdag 14 september                                                           Aanvang: 19u                                                                                            Plaats: Le Space, Sleutelstraat 26, 1000 Brussel
Toegang: gratis                                                                                     Organisatie: Masereelfonds, RoSa, Vzw Amazone en Uitgavenfonds Ernest Mandel

Hoe het boek bestellen?

Door storting van 20€ + 4,70€ verzendingskosten / exemplaar op het rekeningnummer van het Uitgavenfonds Ernest Mandel, met vermelding van het aantal gewenste exemplaren en “boek feminisme”.

ECF

BE45 0011 9341 9389

BIC GEBABEBB

Print Friendly, PDF & Email